Iets te vieren?

Een verjaardag, reünie, babyshower of kraamfeest, familiefeestje, kinderfeestje of een receptie? In het Schoutenhuis zijn verschillende mogelijkheden om dit te vieren. Wij maken er graag een onvergetelijk moment van. U kunt onbekommerd genieten van het feest, want wij nemen u alle zorgen uit handen. Een vriendelijke ontvangst, een feestelijke aankleding, lekkere hapjes en drankjes; het zal uw gasten aan niets ontbreken. Gastvrijheid is immers ons vak. Wat u ook te vieren heeft, het wordt vanzelf een feest op onze bijzondere, sfeervolle locatie in Alphen aan den Rijn.

Indien u buiten de reguliere openingstijden, in de avond of op een koopzondag, gebruik wilt maken van het Schoutenhuis dan is dat bespreekbaar.

Meer informatie over uw feest

Met uw wensen als uitgangspunt maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u.  Bent u benieuwd wat de mogelijkheden bij het Schoutenhuis zijn om van uw feest een geslaagd evenement te maken? Neem dan contact op via (0172) 49 55 66 voor een persoonlijk gesprek of stuur een e-mail naar: info@schoutenhuis.nl.