Estafette expositie – Elleke van Essen

06 september 2018

Van juli tot en met oktober exposeert in het Schoutenhuis de ‘donderdagavondgroep’. De meeste donderdagavonden komen vier creatieve tegenpolen bij elkaar in atelier the Avenue. Deze schilders en tekenaars werken uiteenlopende technieken zoals acryl, pastel, aquarel, textiele technieken. Ze werken met elkaar, ze kijken met elkaar mee als ze feedback nodig hebben.

Van 7 september t/m 5 oktober is in deel drie van de estafette het werk te zien van Elleke van Essen. Elleke is geboren en getogen in Noord- Holland in een familie waarin de schilderkunst altijd een rol speelde, voor de een hobby en voor de ander als beroep. Sedert jaar en dag woont Elleke in Woerden, in het fraaie Groene Hart en probeert vanaf 1985 al datgene wat mooi is, met hart en ziel in aquarel vast te leggen. Zij boetseert vanaf 2002 en creëert met name schalen, vazen, en kleine beeldjes. Elleke heeft met haar schilderwerk -bijvoorbeeld- geëxposeerd in de Grote Kerk te Edam en vele malen deel genomen aan de Atelierroute in Woerden.

Info: Ien Hazebroek-Buijs, Atelier the Avenue, Alphen aan den Rijn, tel. 0172 493375, email ienhazebroek@cs.com; zie ook website www.ateliertheavenue.nl Geïnteresseerden zijn welkom om zich bij de ‘donderdagavondgroep’ aan te sluiten.