Estafette expositie – Ien Hazebroek-Buijs

05 oktober 2018

Van juli tot en met oktober exposeert in het Schoutenhuis de ‘donderdagavondgroep’. De meeste donderdagavonden komen vier creatieve tegenpolen bij elkaar in atelier the Avenue. Deze schilders en tekenaars werken uiteenlopende technieken zoals acryl, pastel, aquarel, textiele technieken. Ze werken met elkaar, ze kijken met elkaar mee als ze feedback nodig hebben.
Van 5 oktober t/m 2 november is in deel vier van de estafette het werk te zien van Ien Hazebroek-Buijs. Ien is sinds 1980 bezig met aquarel en andere technieken, de laatste jaren veel met textiel beschilderen en borduren.
Ze heeft ontdekt dat wat er in haar leven speelt en wat bij haar emoties oproept, dat dat is wat ze verwerkt in haar werken. Daarbij kiest ze dan een techniek die daar op dat moment het beste bij past. In deze expo ligt de nadruk op Japanse schilder- en borduurtechnieken, waarmee ze zich al jaren bezighoudt.
Daarnaast verzorgt ze in haar atelier of ‘op locatie’ cursussen, workshops, familiefeestjes, teamtrainingen.
Info: Ien Hazebroek-Buijs, Atelier the Avenue, Stevinstraat 12, tel. 0172 493375, email ienhazebroek@cs.com; zie ook website www.ateliertheavenue.nl Geïnteresseerden zijn welkom om zich bij de ‘donderdagavondgroep’ aan te sluiten.