Estafette expositie in het Schoutenhuis – Bart van Iersel

26 juni 2018

Van juli tot en met oktober 2018 exposeert in het Schoutenhuis de ‘donderdagavondgroep’. De meeste donderdagavonden komen vier creatieve tegenpolen bij elkaar in atelier the Avenue. Deze schilders en tekenaars werken uiteenlopende technieken zoals acryl, pastel, aquarel, textiele technieken. Ze werken met elkaar, ze kijken met elkaar mee als ze feedback nodig hebben.

Vanaf 7 juli t/m 3 augustus is als eerste het werk te zien van Bart van Iersel. Bart tekent en schildert portretten en alledaagse dingen ‘naar de werkelijkheid’. Terwijl hij in het verleden vooral werkte met potlood, experimenteert hij de laatste jaren met olieverf en contékrijt. In zijn Alphense zolderatelier, dat uitkijkt over daken en boomtoppen, probeert hij zich – stap voor stap – steeds verder te ontwikkelen. Een zoektocht die hij vaak ervaart als een strijd met eigen beperkingen en met weerbarstig materiaal.

Info: Ien Hazebroek-Buijs, Atelier the Avenue, Stevinstraat 12, Alphen aan den Rijn, tel. 0172 493375, email ienhazebroek@cs.com; zie ook website www.ateliertheavenue.nl

Geïnteresseerden zijn welkom om zich bij de ‘donderdagavondgroep’ aan te sluiten.